Autentificare   |   Cumparaturi   |   Contact    
 

STUDIEREA INTERACTIUNILOR STRESANTE LA ANIMALE. O SUPERVIZARE PSIHO-COMPORTAMENTALA

STUDIEREA INTERACTIUNILOR STRESANTE LA ANIMALE. O SUPERVIZARE PSIHO-COMPORTAMENTALA

STUDIEREA INTERACTIUNILOR STRESANTE LA ANIMALE. O SUPERVIZARE PSIHO-COMPORTAMENTALA


50,00 lei

STUDIEREA INTERACTIUNILOR STRESANTE LA ANIMALE. O SUPERVIZARE PSIHO-COMPORTAMENTALA

 

 

 

Numar de pagini: 39

Diacritice: Da

Format: Word

Prezentare Power Point: Nu

Pret: 50 lei

 

 

DESCRIERE:

 

 

 

EXTRAS DIN LUCRARE:

 

TEMA STRESULUI a prezentat in mod traditional provocarile metodologice si conceptuale pentru savantii si psofesionistii de orice convingere. În ultimele decenii, domeniul a fost imbogatit asiduu, iar interesul viu, vurent, entru aceasta problema este amplu reflectat in continutul cuprinztor oferit de acest manual. Dar dedicarea si harnicia nu garanteaza succesul intodeauna. Atat in stradania stiintifica, cat si in cea profesionala, sunt brese mari care frecvent separa observatiile experimentale si formularile interpretative.

Folosirea cvasitehnica a cuvantului „stres” cu referire la o mare ingramadire de fenomene, continua sa produca confuzie semantica, lingvistica si taxonomica. Desigur, observatiile la care se refera termenul, nu pot fi usor negate. Dar specularea persistenta a stresului ca pe un obiect material care afecteaza (adica interactioneaza cu) si este la randul lui afectat de alte lucruri, obscurizeaza statutul conceptual egitim al stresului, ca o structurare rezultata din relatia empirica dintre circumstantele ambientale si activitatile fiziologico-comportamentale. În masura in care astfel de interactiuni presupun distantari semnificative de la normele acceptate ale stimulului sau ale functiei raspunsului (ex. ca frecventa sau intensitate), caracterizarea metamoforica a acestor interactiuni – ca stresante au servit in general scopurilor discriptive pentru comentariile populare despre aceasta tema omniprezenta.dintr-o perspectiva stiintifica este necesara oricum o definire mai precisa din punct de vedere al relatiei functionale.

Studiile cu animale care trebuie revizuite reprezinta o abordare experimentala a stresului intr-un astfel de cadru operational. Precizarea atenta a metodelor si procedurilor, inclusiv tehnicile de masurare in laborator, ofera claritate si analiza functionala pentru o definire esentiala. Avantajele evidente ale unor astfel de conditii investigative controlate, au imbogatit literatura extensiva din aceasta zona cu probleme importante, iar supervizarea selectiva necesara care urmeaza, s-a bazat pe partea cea mai importanta adica studiile care indeplinesc urmatoarele criterii:

 

 

 

PREDAREA SE FACE PE CD, PRIN MANDAT POSTAL RAMBURS (PLATA SE FACE LA POSTA), INSA SE POATE AJUNGE SI LA ALTA MODALITATE DE LIVRARE (PE MAIL)

 

PLATA SE FACE LA RIDICAREA COLETULUI.

 

 

 

Nu exista nici un comentariu inca.

30 produse asemanatoare:

Cos de cumparaturi

Fara produse

Livrare 0,00 lei

Total 0,00 lei

Plateste    

» Produse noi