Autentificare   |   Cumparaturi   |   Contact    
 

SCALA DE INTENTIE SUICIDARA BECK SI INTERVIUL CLINIC

SCALA DE INTENTIE SUICIDARA BECK SI INTERVIUL CLINIC

SCALA DE INTENTIE SUICIDARA BECK SI INTERVIUL CLINIC


50,00 lei

SCALA DE INTENTIE SUICIDARA BECK SI INTERVIUL CLINIC

 

 

 

Numar de pagini: 42

Diacritice: Da

Format: Word

Prezentare Power Point: Nu

Pret: 50 lei

 

 

DESCRIERE:

 

 

 

 

EXTRAS DIN LUCRARE:

 

       Lucrarea de fata cuprinde Scala de intentie suicidara Beck si Interviul clinic. Prima scala  include un interviu despre circumstantele corelate cu tentativa  de sinucidere care cuprinde 20 de itemi cu cate trei variante de raspuns. Cea de a doua scala este Inventarul de depresie Beck care cuprinde 21 de itemi cu cate 4 variante de raspuns fiecare. Scala disperarii cuprinde 20 de itemi, cu doua variante de raspuns, respectiv fals sau adevarat. Ea este urmata de cea de-a treia scala: Scala depresiei Hamilton care cuprinde 21 de itemi cu 2, 3 sau 4 variante de raspuns. Mai avem trei interviuri separate, care se adreseaza atat persoanei in cauza cat si unei persoane din anturaj iar cealalta scala este completata de clinician. Primul interviu este Indexul Clinic al Potentialului Suicidar, fisa de heteroevaluare care cuprinde 50 de itemi urmata de Indexul  Clinic al Potentialului Suicidar, fisa de autoevaluare care cuprinde 50 de itemi cu mai multe variante de raspuns si Indexul Clinic al Potentialului Suicidar, fisa de evaluare a unei persoane apropiate tot cu 50 de itemi si cu variante de raspuns: deloc, rar, uneori, des si foarte des. În lucrare sunt prezentati si noua predictori pe termen scurt ai suicidului si dimensiunile periculozitatii de producere a suicidului.

       In partea a doua a lucrarii este prezentat interviul clinic, interviu ce se aplica inaintea scalelor prezentate mai sus pentru a se putea aprecia gradul de severitate al diagnosticului.

 

 

PREDAREA SE FACE PE CD, PRIN MANDAT POSTAL RAMBURS (PLATA SE FACE LA POSTA), INSA SE POATE AJUNGE SI LA ALTA MODALITATE DE LIVRARE (PE MAIL)

 

PLATA SE FACE LA RIDICAREA COLETULUI.

 

 

 

Nu exista nici un comentariu inca.

30 produse asemanatoare:

Cos de cumparaturi

Fara produse

Livrare 0,00 lei

Total 0,00 lei

Plateste    

» Produse noi