Autentificare   |   Cumparaturi   |   Contact    
 

PRINCIPII DE CONDUITA ANTISTRES SI ABORDARI COGNITIV COMPORTAMENTALE IN DEPRESIE

PRINCIPII DE CONDUITA ANTISTRES SI ABORDARI COGNITIV COMPORTAMENTALE IN DEPRESIE


50,00 lei cu TVA

PRINCIPII DE CONDUITA ANTISTRES SI ABORDARI COGNITIV COMPORTAMENTALE IN DEPRESIE

 

 

 

Numar de pagini: 84

Format: Word

Prezentare Power Point: Nu

Pret: 50 lei

 

 

DESCRIERE:

 

 

 

 

EXTRAS DIN LUCRARE:

 

Un numar de oameni din ce in ce mai mare sufera de tulburari depresive. Costurile economice pentru tratarea acestei tulburari sunt destul de ridicate, dar suferinta caracteristica depresiei nu poate fi estimata. Simptomele depresive invalideaza functionarea normala a persoanei, producand durere si suferinta nu numai celor care se confrunta cu aceasta tulburarea serioasa, ci si celor din anturajul acestora. Depresiile majore deterioreaza atmosfera familiala si activitatea profesionala

Cei mai multi oameni depresivi nu cauta nici un fel de ajutor cu toate ca majoritatea - chiar si cei a caror depresie este extrem de severa - poate fi ajutata. Multumita anilor de cercetari, in prezent exista noi medicamente si terapii psihosociale (terapia cognitiv-comportamentala, terapia interpersonala etc.) care usureaza suferinta provocata de depresie. Din pacate, multe persoane nu vor sa recunoasca faptul ca depresia constituie o tulburarea tratabila. Daca esti de parere ca o persoana apropiata tie este un depresiv nediagnosticat, informatiile de mai jos te vor ajuta sa urmezi pasii care-i pot salva viata. Ce este tulburarea depresiva? Tulburarea depresiva este o boala care afecteaza corpul, starea de spirit si gandurile. Ea influenteaza modul in care o persoana mananca, altereaza somnul, modifica maniera de percepere a celor din jur si a persoanei in cauza. Mare atentie pentru a nu confunda depresia cu o melancolie temporara. Persoanele care prezinta simptomele caracteristice depresiei nu se pot vindeca imediat chiar daca isi doresc acest lucru. Fara a urma un tratament specific formei depresive cu care se confrunta, oamenii isi prelungesc durerea si suferinta cu saptamani, luni si chiar ani. Un tratament corespunzator poate ajuta foarte multi oameni depresivi.

A doua problema tratata in lucrarea de fata se refera la stresul psihic. Desi este conditionat psihic stresul are severe repercursiuni asupra fizicului. Pe cat posibil trebuie sa incercam sa il evitam, chiar daca pretul este de a ne schimba, de a renunta la cele mai dragi vise pe care le avem.

Reducerea stresului este dificila, intrucat ea tine de inlaturarea situatiilor tensionate pe care le traim. Si asta este destul de dificil cand avem atatea responsabilitati carora trebuie sa le facem fata. Din aceasta cauza poate cea mai buna abordare nu este de a schimba mediul extern, ci de a ne insusi abilitatea comportamentala de a reactiona pozitiv la ceea ce ni se intampla.
Porneste de la identificarea surselor de stres. Adesea este destul de dificil sa iti dai seama care sunt evenimentele care iti provoaca anxietate, dar daca esti atent mai multe zile la rand vei putea sa le identifici. Apoi vezi daca poti modifica acele circumstante sau daca poti sa le eviti.

 

 

 

PREDAREA SE FACE PE CD, PRIN MANDAT POSTAL RAMBURS (PLATA SE FACE LA POSTA), INSA SE POATE AJUNGE SI LA ALTA MODALITATE DE LIVRARE (PE MAIL)

 

PLATA SE FACE LA RIDICAREA COLETULUI.

 

 

 

Nu exista nici un comentariu inca.

30 produse asemanatoare:

Cos de cumparaturi

Fara produse

Livrare 0,00 lei

TVA 0,00 lei

Total 0,00 lei

* TVA Inclus

Plateste    

» Produse noi