Autentificare   |   Cumparaturi   |   Contact    
 

INTELIGENTA EMOTIONALA

INTELIGENTA EMOTIONALA

INTELIGENTA EMOTIONALA


35,00 lei

INTELIGENTA EMOTIONALA

 

 

 

 

Numar de pagini: 22

Diacritice: Da

Format: Word

Prezentare Power Point: Nu

Pret: 35 lei

 

 

DESCRIERE:

 

 

CUPRINS

Introducere……………………………………………………………pag.  3

 

 

Stadiul cunoaşterii

 

Definirea inteligenţei emoţionale……………………………………..pag.  4

Întelegerea inteligenţei emoţionale…………………………………...pag.  5

 

Studiu de caz…………………………………………………………pag. 10

 

Soluţii…………………………………………………………………pag. 18

Concluzii……………………………………………………………...pag. 20

 

Bibliografie…………………………………………………………...pag. 21

 

EXTRAS DIN LUCRARE:

 

Scopul alegerii temei “Inteligenţă emoţională” îl reprezintă în primul rând, dorinţa de aprofundare a acestui domeniu mai puţin abordat şi în al doilea rând, conştientizarea importanţei dezvoltării inteligenţei emoţionale într-o organizaţie.

Obiectivele generale ale acestei lucrări urmăresc definirea şi înţelegerea termenului de inteligenţă emoţională prin prezentarea unor situaţii reale din organizaţie, care au legătură cu recunoaşterea propriilor stări sufleteşti şi abordarea stărilor sufleteşti ale celorlalţi, precum şi învăţarea modului în care acestea pot fi folosite.

Structura lucrării este concretizată în 3 părţi importante:

  • Prima parte cuprinde stadiul cunoaşterii inteligenţei emoţionale. În această parte am încercat să abordăm termenul de inteligenţă emoţională din punct de vedere teoretic, apelând la literatura de specialitate din domeniu. 
  • În cea de-a doua parte am încercat să aducem în discuţie asumările neurolingvistice, mai precis am prezentat cele 4 poziţii perceptuale prin diverse situaţii reale din organizaţie.
  • Cea de-a treia parte a lucrării, şi ultima, cuprinde propriile soluţii şi îmbunătăţiri care am considerat că ar fi necesar de adus în discuţie, precum şi o sugestie suplimentară.

 

Pentru a face o mică introducere în temă, putem defini pe scurt inteligenţa emoţională, ca fiind imaginea creată atât despre sine, cât şi despre ceilalţi. Importanţa dezvoltării acesteia este mai puţin cunoscută. Dar oare cât de importantă este inteligenţa emoţională în viaţă şi în organizaţie?

Deşi multe persoane sunt de părere că testele IQ ar previziona mai bine obţinerea pe viitor a succesului, în realitate multe studii au demonstrat faptul că inteligenţa emoţională joacă un rol mult mai important decât intelectul în obţinerea succesului atât în viaţă, cât  şi la locul de muncă. Mai precis, un om de succes are nevoie de 80%  inteligenţă emoţională şi doar 20%  intelect.

 

 

 

PREDAREA SE FACE PE CD, PRIN MANDAT POSTAL RAMBURS (PLATA SE FACE LA POSTA), INSA SE POATE AJUNGE SI LA ALTA MODALITATE DE LIVRARE (PE MAIL)

 

PLATA SE FACE LA RIDICAREA COLETULUI.

 

 

 

Nu exista nici un comentariu inca.

30 produse asemanatoare:

Cos de cumparaturi

Fara produse

Livrare 0,00 lei

Total 0,00 lei

Plateste    

» Produse noi