Autentificare   |   Cumparaturi   |   Contact    
 

BLOCAJE DE COMUNICARE IN ORGANIZATIILE DE TIP INDUSTRIAL – LUCRARE DE LICENTA

BLOCAJE DE COMUNICARE IN ORGANIZATIILE DE TIP INDUSTRIAL – LUCRARE DE LICENTA

BLOCAJE DE COMUNICARE IN ORGANIZATIILE DE TIP INDUSTRIAL – LUCRARE DE LICENTA


50,00 lei

BLOCAJE DE COMUNICARE IN ORGANIZATIILE DE TIP INDUSTRIAL – LUCRARE DE LICENTA

 

 

 

 

Numar de pagini: 174

Diacritice: Da

Format: Word

Prezentare Power Point: Nu

Pret: 50 lei

 

 

DESCRIERE:

 

 

EXTRAS DIN LUCRARE:

 

Societatea moderna reprezinta un ansamblu de organizatii. Aproape toate aspectele existentei umane sunt reglementate, asistate sau facilitate de catre o organizatie sau alta. Aproape toti oamenii fac parte din structurile si procesele unui tip de organizatie, fie ea familie, scoala, guvern, biserica, afacere, intreprindere sau club. Peter Druker (apud Bogathy, 2004) ne spune catraim intr-o societate a organizatiilor, ceea ce insemna ca organizatia este un semn distinctiv al epocii contemporane, iar societatea in care traim arata exact ca organizatiile care o alcatuiesc.

Unii specialisti considera chiar ca succesul marilor organizatii constituie una dintre caracteristicile esentiale, daca nu chiar fundamentale, a societatii moderne.„Omul modern nu poate actiona decat de-a lungul si in cadrul marilor organizatii afirma Sintion si col (1999).

Colectivitatile organizate sunt apanajul secolului XX (dupa ce secolul XIX a fost caracterizat de individualitati) de aici decurgand caracteristica societatilor moderne de a fi compuse din numeroase organizatii create tocmai pentru buna lor functionare.

 „Buna sau rea, cu cele bune si cu cele rele, societatea noastra reflecta in mare masura ceea ce exista, se intampla, se dezvolta sau se schimba in spatiul organizational” afirma Bogathy, (2004).

Relatiile organizationale au ca suport comunicarea interpersonala. Fiind un proces complex, comunicarea antreneaza, insa, dincolo de latura structurala, si alte aspecte ale existentei

organizatiei:tehnice,economice,psihologice, educationale, culturale, etc.

Aproape fiecare problema, fiecare conflict si fiecare neintelegere are la baza o problema de comunicare interpersonala. Traim si muncim impreuna Avem nevoie unii de altii ca sa ne indeplinim scopurile si obiectivele. Nici una dintre aceste nevoi nu ar putea fi satisfacuta fara comunicare interpersonala. Comunicarea ineficienta cauzeaza singuratate, conflicte, insatisfactii profesionale, probleme in familie, stres psihologic, boli fizice si chiar moartea, atunci cand comunicarea este complet intrerupta..

Comunicarea este necesara la nivelul organizatiei spune Frunza (2003) pentru a contribui la buna functionare a acesteia si la fluidizarea fluxurilor informationale, fie ca este vorba de circuitul compartiment de conducere si celelalte segmente ale organizatiei, fie ca este vorba de circuitul realizat la nivelul diverselor paliere care se constituie in entitati la nivelul intregii structuri. 

 

 

PREDAREA SE FACE PE CD, PRIN MANDAT POSTAL RAMBURS (PLATA SE FACE LA POSTA), INSA SE POATE AJUNGE SI LA ALTA MODALITATE DE LIVRARE (PE MAIL)

 

PLATA SE FACE LA RIDICAREA COLETULUI.

 

 

 

Nu exista nici un comentariu inca.

30 produse asemanatoare:

Cos de cumparaturi

Fara produse

Livrare 0,00 lei

Total 0,00 lei

Plateste    

» Produse noi