Autentificare   |   Cumparaturi   |   Contact    
 

EFECTELE ADOPTIEI ASUPRA COPILULUI. STUDIU DE CAZ

EFECTELE ADOPTIEI ASUPRA COPILULUI. STUDIU DE CAZ

EFECTELE ADOPTIEI ASUPRA COPILULUI. STUDIU DE CAZ


35,00 lei

EFECTELE ADOPTIEI ASUPRA COPILULUI. STUDIU DE CAZ

 

 

 

 

 

Numar de pagini: 26

Diacritice: Da

Format: Word

Prezentare Power Point: Nu

Pret: 35lei

 

 

DESCRIERE:

 

EXTRAS DIN LUCRARE:

 

Studiul de caz este o analiză amănunţită a unei persoane sau a unui grup, pentru a surprinde un model al unui fenomen social. C. Robson consideră că studiul de caz poate fi definit” o strategie de cercetare bine stabilită, focalizată pe un caz concret (care e interpretat în amănunt, adică prezentând referiri detaliate despre indivizi, grupuri, organizații vizate), cu luarea în considerare a tuturor particularităţilor sale contextuale. Aceasta necesită utilizarea mai multor metode complementare de culegere, analiză, prelucrare şi stocare a informațiilor, atât cantitative cât și calitative.

            Acest studiu de caz urmareste în primul rand percepţia subiectului despre propria adopţie ,efectele adopţiei asupra individului din punct de vedere socio-emoţional, viaţa socială a acestuia, şi nu în ultimul rând interacţiunea lui cu familia adoptivă, dar şi cu cea biologică.Adopţia este operaţiunea juridică prin care se crează legatura de filiaţie între adoptator şi adoptat, precum şi legături de rudenie între adoptat şi rudele adoptatorului. Adopţia se face numai pentru protejarea intereselor superioare ale copilului. Adopţia îşi produce efectele de la data pronunţării irevocabile a hotărârii judecatoreşti; în momentul respectiv, filiaţia dintre copil şi parinţii săi naturali încetează.

            În demersul nostru, am folosit ca metodă de cercetare interviul, realizat față în față cu subiectul.

 

 

 

 

PREDAREA SE FACE PE CD, PRIN MANDAT POSTAL RAMBURS (PLATA SE FACE LA POSTA), INSA SE POATE AJUNGE SI LA ALTA MODALITATE DE LIVRARE (PE MAIL)

 

PLATA SE FACE LA RIDICAREA COLETULUI.

 

 

 

Nu exista nici un comentariu inca.

30 produse asemanatoare:

Cos de cumparaturi

Fara produse

Livrare 0,00 lei

Total 0,00 lei

Plateste    

» Produse noi