Autentificare   |   Cumparaturi   |   Contact    
 

DEZVOLTAREA PERONALITATII COPILULUI CU VARSTA PRESCOLARA

DEZVOLTAREA PERONALITATII COPILULUI CU VARSTA PRESCOLARA


50,00 lei

DEZVOLTAREA PERONALITATII COPILULUI CU VARSTA PRESCOLARA

 

Numar de pagini: 70

Diacritice: Da

Format: Word

Prezentare Power Point: Nu

Pret: 50 lei

 

 

DESCRIERE:

 

 

 

 

EXTRAS DIN LUCRARE:

 

              Fiecare perioadă de vârstă îşi are însemnătatea ei în evoluţia fiinţei umane şi în conturarea personalităţii, cred că perioada preşcolară este esenţială în formarea omului.De aceea, cei ce lucrează cu copilul preşcolar, îndeosebi educatoarele, trebuie să cunoască în detaliu psihologia copilului de vârstă preşcolară şi a fiecărui copil în parte pentru a contribui astfel la formarea şi dezvoltarea personalităţii lui.

              În acest sens, grădiniţa este o oază educativă, este spaţiul paradisului copilăriei în care copilul trăieşte şi îşi încarcă rezervele energetice şi psihice, un tărâm de basm şi poezie, un cântec de veselie, este locul unde copilul îşi poate întregi experienţa socială generată de confruntarea cu cei care au aceleaşi nevoi şi dorinţe, aceleaşi capacităţi fizice şi psihice. Aportul grădiniţei la formarea şi dezvoltarea personalităţii copilului este condiţionat de măsura în care educatoarea cunoaşte disponibilităţile raţionale ale copilului, particularităţile lui temperamentale, personalitatea educatorului influenţând, în mod semnificativ succesul desfăşurării procesului de învăţământ, personalitatea sa influenţând formarea intelectuală şi morală a copiilor cu care lucrează, şi cărora trebuie să le îndrepte paşii spre şcoală. Nimic din ceea ce făureşte omul în efemera sa existenţă pe acest pământ nu se ridică atâta la sublim, la creaţie, dăruire de sine, jertfă şi împliminire, pe cât este creşterea, educarea,dezvoltarea copiilor, cea mai sensibilă şi deplină bucurie a vieţii. Ei sunt însuşi rostul nostru de a fi, de buna lor creştere,educare şi cultivare depinzând viitorul umanităţii însăşi, iar dacă “rădăcinile sunt sfinte, atunci şi ramurile vor fi sfinte”,îngăduind ca răul să coboare spre rădăcini (spre copii) şi să le infesteze, atunci însuşi trunchiul şi ramurile naţiunii se vor ofili, iar copacul va putrezi.

 

 

 

PREDAREA SE FACE PE CD, PRIN MANDAT POSTAL RAMBURS (PLATA SE FACE LA POSTA), INSA SE POATE AJUNGE SI LA ALTA MODALITATE DE LIVRARE (PE MAIL)

 

PLATA SE FACE LA RIDICAREA COLETULUI.

 

 

 

Nu exista nici un comentariu inca.

30 produse asemanatoare:

Cos de cumparaturi

Fara produse

Livrare 0,00 lei

Total 0,00 lei

Plateste    

» Produse noi