Autentificare   |   Cumparaturi   |   Contact    
 

DEPENDENTA DE ALCOOL

DEPENDENTA DE ALCOOL


50,00 lei

DEPENDENTA DE ALCOOL

 

 

 

 

Numar de pagini: 97

Diacritice: Da

Format: Word

Prezentare Power Point: Nu

Pret: 50 lei

 

 

DESCRIERE:

 

 

EXTRAS DIN LUCRARE:

 

 

Alcoolismul este cea  mai răspandita toxicomanie, un adevărat flagel social mondial, considerat de O.M.S. a treia problema de sănătate publică, care ameniţa atât sănătatea fizică cât şi cea mintală.

            La ora actuala, alcoolismul  constituie o problema majora a societatii prin implicaţiile sale bio-psiho-sociologice, problema cu atât mai importanta cu cat conditile creşterii îngrijorătoare ale acestui flagel nu i s-a putut opune eficienta unor terapii pe măsura; alcoolismul este alături de suicid, “ pata gri” a medicinei contemporane si a psihiatriei in general.

            Alcoolismul este principalul drog in întreaga lume, fiind si singurul drog legal. Prin efectele sale, el se impune cu uşurinţa fata de altele substanţe de acest tip, creând in primul rând dependenta psihologica, cu atât mai mult cu cat psihologia colectivităţii nu este defavorabila in culturile de tip european.

            Numărul persoanelor care urmează si abuzează de alcool este in continua creştere, limitele de vârsta ale acestora fiind in continua scădere, femeile nefiind excluse de la acest proces continuu de extindere.

            Atitudinea sociala fata de consumul de alcool este extrem de favorizanta extinderii lui, atât ca mentalitate comuna cat si nivelul structurilor economice si sistemelor media.

            In Franţa, tara in care se înregistrează cel mai mare consum de vin pe cap de locuitor, unul din zece locuitori trăiesc direct din producţia si comercializarea de alcool 1.800.000 de persoane lucrează in domeniul viticulturii in cca. 200.000 de ferme de profil. Exista un nr. de aproximativ 4. 000.000 de alcoolici din care 400.000 femei la care se adaugă cca. Trei milioane de băutori excesivi. Costurile medico-sociale pentru aceasta categorie de pacienţi si familiile lor sunt imense – in jurul de a 127  miliarde de $. Alcoolismul constituie a treia cauza de deces după bolile cardio-vasculare si cancere. 1

           

 

PREDAREA SE FACE PE CD, PRIN MANDAT POSTAL RAMBURS (PLATA SE FACE LA POSTA), INSA SE POATE AJUNGE SI LA ALTA MODALITATE DE LIVRARE (PE MAIL)

 

PLATA SE FACE LA RIDICAREA COLETULUI.

 

 

 

Nu exista nici un comentariu inca.

30 produse asemanatoare:

Cos de cumparaturi

Fara produse

Livrare 0,00 lei

Total 0,00 lei

Plateste    

» Produse noi