Autentificare   |   Cumparaturi   |   Contact    
 

ADICTIILE ACCEPTATE SOCIAL

ADICTIILE ACCEPTATE SOCIAL

ADICTIILE ACCEPTATE SOCIAL


35,00 lei

ADICTIILE ACCEPTATE SOCIAL

 

 

 

Numar de pagini: 18

Diacritice: Da

Format: Word

Prezentare Power Point: Nu

Pret: 35lei

 

 

DESCRIERE:

 

 

CUPRINS

Capitolul 1

Adicţii acceptate social…………………..………………..4

1.1 Noţiuni generale…………………………………...……………..4

1.2 Consecinţele în plan social……………………...….………….....5

Capitolul 2.

Adicţiile acceptate social….…………………………..…….7

2.1 Alcoolismul……………………………………………………....7

2.1.1 Studiu de caz…………………………………………….……..9

2.2 Fumatul……………………………………….…………………11

2.3 Dependenţa de cafea…………………………………………….12

2.4 Jocurile de noroc…………………………………………..…….13

2.5 Dependenţa de internet……………………………………….…14

    2.5.1 Jocurile pe calculator………………………………………………….14

Capitolul 3.

Concluzii…………………………………………………...17

 

 

EXTRAS DIN LUCRARE:

 

 

În lucrarea de faţă mi-am propus să surprind complexitatea conceptului de drog acceptat social. Deşi există substanţe a căror consum poate duce la efecte nocive din punct de vedere biologic, afectiv, dar şi sociologic, iar mai târziu la instalarea unei dependenţe ce poate fi tratată cu dificultate, acestea există pe piaţa din toată lumea iar prevederile legislative previn doar consecinţele abuzului de tutun, alcool, cafeină, jocuri de noroc sau internet ca fiind lăsate strict la latitudinea fiecărui individ. Mai mult, prin intermediul căilor media acestea chiar se promovează uneori în rândul tinerilor.

Drogurile pot fi folosite de indivizi în mod excepţional, ocazional, episodic sau simptomatic. Când vorbim despre consum excepţional ne referim la operaţiunea propriu-zisă de a încerca o dată sau de mai multe ori un drog, fără a continua această practică. Consumul în mod ocazional are loc când folosim drogurile în formă intermitentă, fără a se ajunge până la dependenţă fizică sau psihică. Folosirea unui drog în mod episodic constituie folosirea acestuia într-o anumită împrejurare. Consumul simptomatic se caracterizează prin apariţia şi instalarea dependenţei.

Cheia enigmei se află însă în structura personalităţii fiecăruia. Aceasta ne-o demonstrează şi faptul că anual milioane de indivizi sunt supuşi unor tratamente terapeutice cu substanţe şi produse stupefiante în unităţi medico-sanitare, însă nu toţi aceşti indivizi devin dependenţi de drogurile ce li s-au administrat. Prezenţa unui consumator de cafea, tutun sau alte substanţe adictive în familie se transformă într-o adevărată tragedie, iar creşterea numărului acestora devine un pericol pentru societate.

 

 

 

 

PREDAREA SE FACE PE CD, PRIN MANDAT POSTAL RAMBURS (PLATA SE FACE LA POSTA), INSA SE POATE AJUNGE SI LA ALTA MODALITATE DE LIVRARE (PE MAIL)

 

PLATA SE FACE LA RIDICAREA COLETULUI.

 

 

 

Nu exista nici un comentariu inca.

30 produse asemanatoare:

Cos de cumparaturi

Fara produse

Livrare 0,00 lei

Total 0,00 lei

Plateste    

» Produse noi