Autentificare   |   Cumparaturi   |   Contact    
 

METODE DE PREDARE-INVATARE A MATEMATICII LA SCOLARII DE VARSTA MICA

METODE DE PREDARE-INVATARE A MATEMATICII LA SCOLARII DE VARSTA MICA

METODE DE PREDARE-INVATARE A MATEMATICII LA SCOLARII DE VARSTA MICA


50,00 lei

METODE DE PREDARE-INVATARE A MATEMATICII LA SCOLARII DE VARSTA MICA

 

 

 

Numar de pagini: 51

Diacritice: Da

Format: Word

Prezentare Power Point: Nu

Pret: 50  lei

 

 

DESCRIERE:

EXTRAS DIN LUCRARE:

 

În contextul actualei reforme curriculare a învatamântului românesc , este firesc ca în centrul preocuparilor actuale ale scolii românesti sa se situeze cultivarea accentuata a gândirii logice a micilor scolari . si cum am putea mai bine rezolva problema decât prin evidentierea relatiilor matematice prin fundamentarea stiintifica a conceptelor , prin introducerea progresiva a limbajului matematic modern. De aceea se impune ca scoala sa ofere elevului mijloacele necesare progresului sau continuu în cunoastere si adaptare . Acest progres trebuie sa se axeze pe însusirea capacitatilor esentiale , pe cultivarea unei gândiri suple , dialectice , sa-i asigure însusirea de sisteme logice , de metode si instrumente de învatare prin activitate proprie. Obiectivele învatamântului matematic , în etapa actuala , deriva din sarcinile generale ale scolii ca subsisteme social unic , precum si din locul matematicii ca disciplina tehnico-stiintifica . Însa , fiecare lectie în parte , considerata o unealta din ansamblul întregului sistem de cunostinte matematice prevazute de programa , necesita o evaluare continua  a randamentului scolar , privita îndeosebi sub aspectul nivelului real de cunostinte si deprinderi operationele ale elevului .

         Preocuparea  pentru constituirea treptat[ a unui câmp motivational adecvat oricarei forme de munca pe care o desfasoara elevul constituie o cerinta pedagogica a organizarii muncii în scoala . Orice cercetare pedagogica este întreprinsa pentru dezvoltarea si perfectionarea continua a procesului de  învatamânt , ea poate sa urmareasca generalizarea experientei pozitive sau crearea unei experiente noi . Cercetarea de creare a experientei noi corespunde mai mult cu tendintele actuale de dezvoltarea stiintei, cu cresterea în general a gradului de participare constienta a omului la progresele în toate domeniile . Matematica este disciplina al carui studiu contribuie în mod esential la formarea gândirii logice , a unei judecati riguroase si a ordinii în viata si în munca .

         Capacitatea omului de a se adapta este foarte mare si greutatea pe care o întâmpina uneori este o greutate de moment caracteristica fiecarei persoane în parte.

         Învatarea matematicii exerseaza gândirea , antreneaza capacitatea de organizare logica a ideilor , întareste atentia si mareste puterea de concentrare în intensitate si durata , antreneaza memoria logica , dezvolta un ascutit simt critic constructiv si gustul pentru obiectivitate si precizie .

 

                       

PREDAREA SE FACE PE CD, PRIN MANDAT POSTAL RAMBURS (PLATA SE FACE LA POSTA), INSA SE POATE AJUNGE SI LA ALTA MODALITATE DE LIVRARE (PE MAIL)

 

PLATA SE FACE LA RIDICAREA COLETULUI.

 

 

Nu exista nici un comentariu inca.

30 produse asemanatoare:

Cos de cumparaturi

Fara produse

Livrare 0,00 lei

Total 0,00 lei

Plateste    

» Produse noi