Autentificare   |   Cumparaturi   |   Contact    
 

 

  • Telefonic:

Pentru a efectua o comanda telefonica, pregatiti-va lista de cumparaturi si sunati la unul din numerele afisate la sectiunea contact. Persoana de contact va va ghida în selectarea produselor si va asigura ca nu vor aparea confuzii.

 

  • Online:

Pentru o comanda online, navigati prin categoriile de produse iar când gasiti un produs pe care doriti sa îl achizitionati apasati pe butonul "Adauga în cos".


În partea stânga aveti cosul dumneavoastra de cumparaturi care va indica câte produse ati adaugat. În orice moment puteti accesa cosul de cumparaturi pentru a modifica cantitatea produselor,pentru a sterge un produs sau a verifica valoarea totala a comenzii. Pentru a finaliza comanda crearea contului de cumparator este necesara înainte de finalizarea comenzii. Va rugam sa completati toate câmpurile indicate.


Reclamatiile ulterioare nu se vor lua în consideratie.


 


În cel mai scurt timp veti fi contactat fie telefonic fie prin e-mail pentru confirmarea comenzii dumneavoastra si stabilirea detaliilor de livrare si plata.

Plata tarifului de transport este separata de comanda produselor si se stabileste în functie de greutatea coletului la tarifele de transport afisate pe saitul nostru la categoria TARIFE TRANSPORT COLET.


Cos de cumparaturi

Fara produse

Livrare 0,00 lei

Total 0,00 lei

Plateste    

» Produse noi