Autentificare   |   Cumparaturi   |   Contact    
 

Modalităţi de plată

 

 

1. Plata bancară. Cea mai convenabilă şi rapidă modalitate de plată este prin alimentare card/virament bancar. După achitarea contravalorii, veţi confirma acest lucru fie prin scanarea sau fotografierea chitanţei iar în maxim 24 ore (de regula 2-4 ore) veţi primi documentaţia solicitată în căsuţa electronică, pe adresa de email de corespondenţă.

Materialele vor fi expediate în format document word.

 

2. Colet cu plata ramburs. O altă modalitate de intrare în posesia materialului comandat este coletul cu plata ramburs (serviciu oferit de poşta română), durata va fi în funcţie de rapiditatea serviciilor de coletărie (aproximativ 2-4 zile lucrătoare). În acest caz se aplică o taxă poştală de 12 lei care va fi suportată de către client. Pentru această variantă este necesar să ne comunicaţi adresa completă şi exactă din actul de identitate.

Plata se face în sistem ramburs, la ridicarea coletului de la oficiul poştal de care aparţineţi cu adresa înscrisă în actul de identitate. Eliberarea coletului se face în baza actului de identitate, acesta conţinând un CD ca suport pentru informaţia transmisă.

Atenţie !

Este posibil ca serviciile poştale să nu vă anunţe la timp despre sosirea coletului sau chiar să omită acest fapt. Vă recomandam să verificaţi la oficiul poştal de care aparţine adresa de livrare primirea coletului în 3-5 zile lucrătoare de la momentul primirii confirmării comenzii prin e-mail sau telefonic

În cazul în care adresa la care doriţi expedierea coletului nu corespunde cu cea din actul de identitate, vă rugam să specificaţi ”Post Restant” la secţiunea ”OBSERVAȚII”. Vor fi astfel eliminate situaţiile în care funcţionarii Poştei Române vă pot refuza eliberarea coletului.

 

3. Serviciile de curierat rapid. Expedierea coletului cu plata ramburs şi înmânarea personală a acestuia la adresa indicată de Dvs. se poate realiza în maximum 24 de ore prin solicitarea serviciilor de curierat rapid. Taxele de expediere (aproximativ 25 lei cu Fan Courier) cad în sarcina clientului.

Atenţie!

În cazul în care localitatea la care se doreşte livrarea nu se află în zona de acoperire Fan Courier, se va percepe o taxă adiţională, în funcţie de km suplimentari. Veţi fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a primi confirmare de livrare în acest caz.

 


Cos de cumparaturi

Fara produse

Livrare 0,00 lei

Total 0,00 lei

Plateste    

» Produse noi